Marineer je producten met deze hoge kwaliteit kwast gemaakt van hittebestendig siliconen.
Extra dikke aluminium bakken. Gebruik als serveerschaal, lekbak of om groenten in te bereiden.
Shred like a bear - Met deze hoge kwaliteit vleesklauwen trek je vlees met gemak aan flarden en maak je in een handomdraai heerlijke pulled gerechten.
Zet spareribs netjes in je BBQ met dit handige spareribs rek.
Van bomen uit Canadese bossen worden deze 100% natuurlijke cederhouten rooksnippers gemaakt. Cederhout heb je overal, maar uit Noord Amerika en Canada komt absoluut de beste kwaliteit met de typische zoete, houtige ceder geur.
Geeft een mooie milde smaak. Minder intens dan hickory en mesquite, maar iets zwaarder vergeleken met rookhout van fruitbomen.
Met deze rookmot giftbox heb je het ideale cadeaupakket. Met 5 verschillende soorten rookmot kan je alle smaken creëren die je wilt. Rookmot gebruik je bij het koud roken van je product, gebruik hiervoor een cold smoke generator.
Iedereen kent de Iberico varkens uit Spanje. Deze grazen in de bossen en op het menu staan hoofdzakelijk eikels van, je raad het al, de steeneik! Daarom geeft het rookhout net een wat verfijndere en diepere smaak. Chunks - zak 1,5 kg.
Van alleen de beste en natuurlijke amandelbomen wordt dit rookhout gemaakt. Middelmatige tot sterke rooksmaak. Geeft de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Lekker bij vooral rund, maar ook bij gevogelte, lam en varken.
Gemaakt van speciaal uitgezocht sinaasappelhout. Sinaasappelhout wordt traditioneel in de regio van Valencia gebruikt om de Paella te bereiden. Geeft een fruitige en frisse smaak. Te combineren met varken, gevogelte en rund. Chunks - 1,5 kg.
Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit veel meer smaak! Geeft fijne en milde aromatische smaak van de rook van olijfhout. Past goed bij varken, rund, gevogelte en lam, maar ook bij groenten en vis.
Kleine Citroenhout chips van speciaal uitgezocht Citroenhout. Geeft aan uw te roken levensmiddelen een fruitige en frisse smaak. De maat van de snippers is 2 tot 3 cm.
Het rookhout geeft net een wat verfijndere en diepere smaak. Een redelijk zware maar toch fijne notensmaak van de rook van steeneik. Lekker met varken, rund, gevogelte en lam.
Gemaakt van geselecteerd natuurlijk sinaasappelhout. Kenmerkend voor dit hout is de goede rookontwikkeling. De rook verfijnt uw te roken levensmiddelen met haar fruitige, frisse smaak van citrushout.
Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit namelijk veel meer smaak! Olijfhout wordt traditioneel door de Andalusische grillrestaurants aan het strand gebruikt om visgerechten te bereiden. Sterke rooksmaak
Van de beste citroenbomen wordt rookhout gemaakt. Citroen geeft een fruitige en frisse smaak wat goed combineert met gevogelte, vis en varken. Rookmot dus ideaal voor koud roken. Sterke rookintensiteit.
Rookmot: ideaal voor koud roken. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van steeneik. Daarom geeft het rookhout net een wat verfijndere en diepere smaak. Een redelijk zware maar toch fijne notensmaak van de rook van steeneik.
Rookmot: ideaal voor koud roken. Van alleen de beste amandelbomen wordt dit rookhout gemaakt. Middelmatige tot sterke rooksmaak. Geeft de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Lekker bij rund, maar ook gevogelte, lam en varken.
Rookmot: ideaal voor koud roken. Geeft een fruitige en frisse smaak. Te combineren met varken, gevogelte en rund. Tip: gebruik sinaasappel rookmot om zalm koud te roken!
Ideaal voor koud roken. Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit namelijk veel meer smaak! Past goed bij varken, rund, gevogelte en lam, maar ook bij groeten en vis.
Ideaal voor koud roken. Van de beste citroenbomen wordt rookhout gemaakt. Citroen geeft een fruitige en frisse smaak wat goed combineert met gevogelte, vis en varken.
Ideaal voor koud roken. Lekker met varken, rund, gevogelte en lam. Het rookhout geeft net een wat verfijndere en diepere smaak. Een redelijk zware maar toch fijne notensmaak van de rook van steeneik.
Van alleen de beste amandelbomen wordt dit rookhout gemaakt. Middelmatige tot sterke rooksmaak. Geeft de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Lekker bij vooral rund, maar ook bij gevogelte, lam en varken. Ideaal voor koud roken
Geeft een fruitige en frisse smaak. Te combineren met varken, gevogelte en rund. Gemaakt van speciaal uitgezocht sinaasappelhout. Tip: gebruik eens met zalm koud roken!