90 recepten van BBQ rookie naar volwaardig kamado chef! Geschreven door Zowie Tak, bekend van onze workshops en livestreams! Alle beschikbare kennis heeft hij gebundeld in dit boek binnen een prettige hoofdstuk indeling per accessoire.
De hamburger – het icoon van de barbecue! Met Het Ultieme Burgerboek van chef-kok Zowie Tak duik je in de wereld van sappige burgers en bijpassende side dishes. Of je nu een klassieke cheeseburger wilt maken of een triple pork-smashburger, met dit boek le
Ideaal voor koud roken. Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit namelijk veel meer smaak! Past goed bij varken, rund, gevogelte en lam, maar ook bij groeten en vis.
Duik in de wereld van pizza op de barbecue met Chef-kok Zowie Tak's meesterwerk, Het Ultieme Pizzaboek. Ontdek Italiaanse klassiekers en moderne varianten met 60 toegankelijke recepten.
Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit veel meer smaak! Geeft fijne en milde aromatische smaak van de rook van olijfhout. Past goed bij varken, rund, gevogelte en lam, maar ook bij groenten en vis.
Kleine Citroenhout chips van speciaal uitgezocht Citroenhout. Geeft aan uw te roken levensmiddelen een fruitige en frisse smaak. De maat van de snippers is 2 tot 3 cm.
Op reis is het een van de leukste momenten om marktjes en foodtrucks vol lekker streetfood tegen te komen. Chef-kok Zowie Tak laat je met dit Ultieme streetfoodboek zien hoe je die wereldse smaken naar je eigen keuken brengt.
Iedereen kent de Iberico varkens uit Spanje. Deze grazen in de bossen en op het menu staan hoofdzakelijk eikels van, je raad het al, de steeneik! Daarom geeft het rookhout net een wat verfijndere en diepere smaak. Chunks - zak 1,5 kg.
Rookmot: ideaal voor koud roken. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van steeneik. Daarom geeft het rookhout net een wat verfijndere en diepere smaak. Een redelijk zware maar toch fijne notensmaak van de rook van steeneik.
Rookmot: ideaal voor koud roken. Geeft een fruitige en frisse smaak. Te combineren met varken, gevogelte en rund. Tip: gebruik sinaasappel rookmot om zalm koud te roken!
Het rookhout geeft net een wat verfijndere en diepere smaak. Een redelijk zware maar toch fijne notensmaak van de rook van steeneik. Lekker met varken, rund, gevogelte en lam.
Van alleen de beste en natuurlijke amandelbomen wordt dit rookhout gemaakt. Middelmatige tot sterke rooksmaak. Geeft de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Lekker bij vooral rund, maar ook bij gevogelte, lam en varken.
Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit namelijk veel meer smaak! Olijfhout wordt traditioneel door de Andalusische grillrestaurants aan het strand gebruikt om visgerechten te bereiden. Sterke rooksmaak
Gemaakt van speciaal uitgezocht sinaasappelhout. Geeft een fruitige en frisse smaak. Te combineren met varken, gevogelte en rund.
Geeft een fruitige en frisse smaak. Te combineren met varken, gevogelte en rund. Gemaakt van speciaal uitgezocht sinaasappelhout. Tip: gebruik eens met zalm koud roken!
Geef voedsel extra smaak door het te roken. Met deze koudrook generator kun je ingrediënten die je niet warm gemaakt moeten worden een heerlijke rooksmaak geven.
Rookmot: ideaal voor koud roken. Van alleen de beste amandelbomen wordt dit rookhout gemaakt. Middelmatige tot sterke rooksmaak. Geeft de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Lekker bij rund, maar ook gevogelte, lam en varken.