BBQing en vrienden organiseren een unieke buitenbeleving in de natuur. Koken en werken met de Kamado, Plancha en OfYR in natuurgebied De Kleine Rug, een zeldzame plek in Dordrecht: een schiereiland aan het begin van de Biesbosch. Hier geven wij tijdens ee
In deze Limited Edition BBQ-Workshop maken we diverse heerlijke gerechten op meerdere barbecues! Hiernaast verzorgt Antoin Peeters (onder andere bekend van RTL 4, zijn enorme wijnkennis en zijn podcast) een wijnpairing en -proeverij bij de diverse gerecht
In deze Limited Edition BBQ-Workshop maken we diverse heerlijke gerechten op meerdere barbecues! Hiernaast verzorgt Antoin Peeters (onder andere bekend van RTL 4, zijn enorme wijnkennis en zijn podcast) een wijnpairing en -proeverij bij de diverse gerecht
In deze BBQ-Workshop gaan we heerlijk Italiaans koken. Pitmaster Rino Lafranceschina zal je meenemen in een reis door de Italiaanse keuken, waar alle gerechten worden gemaakt op de barbecue! Je leert over authentieke maar ook moderne Italiaanse recepten e
In deze BBQ-Workshop gaan we heerlijk Italiaans koken. Pitmaster Rino Lafranceschina zal je meenemen in een reis door de Italiaanse keuken, waar alle gerechten worden gemaakt op de barbecue! Je leert over authentieke maar ook moderne Italiaanse recepten e
In deze Limited Edition BBQ-Workshop ga je heerlijk Surinaams koken met Furgell van Kamado Joe! Velen kennen hem van de BBQ-Demodagen. Je leert meerdere heerlijke Surinaamse gerechten te maken, diverse begrippen en meerdere basistechnieken. Ook Alles met
In deze BBQ-Workshop gaan we heerlijk Italiaans koken. Pitmaster Rino Lafranceschina zal je meenemen in een reis door de Italiaanse keuken, waar alle gerechten worden gemaakt op de barbecue! Je leert over authentieke maar ook moderne Italiaanse recepten e
In deze Limited Edition BBQ-Workshop maken we diverse heerlijke gerechten op meerdere barbecues! Hiernaast verzorgt Antoin Peeters (onder andere bekend van RTL 4, zijn enorme wijnkennis en zijn podcast) een wijnpairing en -proeverij bij de diverse gerecht
Slagerstouw, voor het bij elkaar binden van vleesdelen en het maken van worst. Voor het samenbinden van rollades, of andere vis of vlees gerechten, maar ook voor bijvoorbeeld het op zijn plaats houden van kruiden.
Je vind een heleboel info waarmee je van iedere barbecue een feestje maakt. In het begin van het boek wordt alles uitgelegd over soorten barbecues, welke kolen je kan kiezen, hoe je aansteekt en hoe je een stappenplan voor een geslaagde barbecue maakt.
In deze BBQ-Workshop leer je alles over Low & Slow! Je leert de kennis, basisbegrippen en meerdere technieken. Ook willen we pekelen en injecteren behandelen. Uiteraard gaan we met alle kennis aan de slag tijdens de BBQ-Workshop! Geschikt voor beginners é
VOL! In deze Limited Edition BBQ-Workshop ga je streetfood-gerechten maken met Jerremy van The Sauce! Velen kennen hem van de BBQ-Demodagen. Je leert meerdere streetfoodgerechten te maken, diverse begrippen en meerdere basistechnieken. Alles met veel enth
In deze Limited Edition BBQ-Workshop wanen we ons in Japan! In deze BBQ-Workshop gaan we ons focussen op Japans streetfood en het maken van sushi. De BBQ-Workshop zal een combinatie zijn van traditionele en moderne gerechten.
In deze BBQ-Workshop leer je de Kamado kennen! Je leert de basiskennis, basisbegrippen en meerdere basistechnieken. Geschikt voor beginners én gevorderden die hun basiskennis willen bijschaven! Vele Kamado's van onze topmerken beschikbaar om te gebruiken.
De favoriete BBQ-Workshop van Werner en Olivier. In deze BBQ-Workshop gaan we culinair de wereld rond! Je leert meerdere gerechten uit verschillende werelddelen maken, maar ook basisbegrippen en meerdere technieken en omgang met verschillende barbecues.
Nitril is gemaakt van synthetisch rubber en heeft dezelfde voordelen als latex alleen is nitril sterker. Ze voldoen aan hoge eisen en kunnen daarom ingezet worden voor het werken met voedingsmiddelen, vetten of oliën of tatoeëerders.
Steek de barbecue aan, ga op avontuur en geniet. Uitgebreide verzameling recepten waarbij ook deskundig advies wordt gegeven voor het organiseren van de meest geslaagde barbecue aller tijden.
Nitril is gemaakt van synthetisch rubber en heeft dezelfde voordelen als latex. Nitril is sterker, voorkomt een allergene werking en is meer betrouwbaar. Voldoen aan hoge eisen en worden daarom ingezet voor het werken met voedingsmiddelen, vetten of oliën
Bezorging aan huis door BBQing! Bevindt het afleveradres zich verder dan 50 km van BBQing? Dan wordt deze met de grootste zorg verzonden met de palletvervoerder om het product in goed overleg bij u af te leveren.
In deze BBQ-Workshop gaan we heerlijk Italiaans koken. Pitmaster Rino Lafranceschina zal je meenemen in een reis door de Italiaanse keuken, waar alle gerechten worden gemaakt op de barbecue! Je leert over authentieke maar ook moderne Italiaanse recepten e
In deze BBQ-Workshop leer je alles over Low & Slow! Je leert de kennis, basisbegrippen en meerdere technieken. Ook willen we pekelen en injecteren behandelen. Uiteraard gaan we met alle kennis aan de slag tijdens de BBQ-Workshop! Geschikt voor beginners é
Nitril is gemaakt van synthetisch rubber en heeft dezelfde voordelen als latex alleen is nitril sterker. Ze voldoen aan hoge eisen en kunnen daarom ingezet worden voor het werken met voedingsmiddelen, vetten of oliën of tatoeëerders.
In deze Limited Edition BBQ-Workshop maken we diverse heerlijke gerechten op meerdere barbecues! Hiernaast verzorgt Antoin Peeters (onder andere bekend van RTL 4, zijn enorme wijnkennis en zijn podcast) een wijnpairing en -proeverij bij de diverse gerecht