Post Oak hout is het belangrijkste hout dat een milde tot medium rooksmaak geeft zonder te overheersen. Post Oak wordt vaak beschouwd als het beste hout voor het maken van lang brandende kolen, en past goed bij verschillende soorten voedsel dat een mooie
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Zeer uniek product, Limited Edition chunks White Port! Gemaakt van White Port vaten. Doos 1 kg.
Appelhout staat bekend om zijn milde, zoetige rooksmaak die perfect samengaat met een breed scala aan gerechten. Het is bijzonder geschikt voor het roken van rund, varkensvlees, kip, en vis, maar ook voor groentes.
Citrushout geeft een milde, frisse rooksmaak die perfect is voor rund, gevogelte, vis, en varkensvlees. De subtiele citrus aroma’s voegen een unieke, verfrissende twist toe aan jouw barbecue gerechten.
Eikenhout is een favoriet bij barbecueën vanwege zijn krachtige rooksmaak. Het voegt een diepe, nootachtige smaak toe aan gerechten zoals rundvlees, varkensvlees en wild.
Hickoryhout is dé keuze voor wie houdt van een krachtige, traditionele BBQ-smaak. Deze houtsoort geeft een rijke, rokerige smaak af, die bijzonder goed past bij varkensvlees, rundvlees, en wild.
Kersen chunks zijn geliefd vanwege de zachte, zoetige rooksmaak die het aan gerechten geeft. Dit hout is ideaal voor het roken van rund, gevogelte, varkensvlees, en vis, maar ook voor groentes en zelfs desserts.
Olijfhout biedt een unieke, verfijnde smaak die geliefd is in de mediterrane keuken. Dit hout geeft een milde, aardse rook af, die perfect samengaat met lamsvlees, gevogelte, en vis.
Deze chunks zijn gemaakt van rode wijnvaten en geven je gerechten een complexe, rijke smaak. De chunks zijn perfect voor het roken van rundvlees, wild en varkensvlees.
Onze Whisky Chunks bieden een uitzonderlijke rooksmaak, doordrenkt met de subtiele tonen van whisky. Deze chunks zijn afkomstig van gebruikte whiskyvaten en zijn perfect voor wie houdt van een complexe, diepe rooksmaak.
Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit veel meer smaak! Geeft fijne en milde aromatische smaak van de rook van olijfhout. Past goed bij varken, rund, gevogelte en lam, maar ook bij groenten en vis.
Iedereen kent de Iberico varkens uit Spanje. Deze grazen in de bossen en op het menu staan hoofdzakelijk eikels van, je raad het al, de steeneik! Daarom geeft het rookhout net een wat verfijndere en diepere smaak. Chunks - zak 1,5 kg.
Geeft een mooie milde smaak. Minder intens dan hickory en mesquite, maar iets zwaarder vergeleken met rookhout van fruitbomen.