Rook-slakkenhuis voor het koudroken van onder andere zalm, forel, kaas en worstjes.
Geef een meesterlijke toets aan uw gerechten.
Geef een meesterlijke toets aan uw gerechten.
Legua Wood Wraps zijn dunne houten vellen, welke uw gerechten een heerlijke aroma geven.
Legua Wood Wraps zijn dunne houten vellen, welke uw gerechten een heerlijke aroma geven.
De eiken rookmot geeft een milde tot iets pittige rooksmaak en gaat goed samen met stukken rundvlees, varkensvlees, wild en vis.
Appel rookmot biedt een lichte, zoete rooksmaak die perfect is voor het roken van gevogelte, vis, en varkensvlees.
Beuken rookmot staat bekend om zijn milde, neutrale rooksmaak die ideaal is voor het roken van een breed scala aan gerechten.
Eiken rookmot levert een stevige rooksmaak die uitstekend samengaat met rundvlees, varkensvlees en wild.
Hickoryhout staat bekend om zijn intense, robuuste rooksmaak die perfect past bij het roken van vlees, zoals rundvlees, varkensvlees en zelfs bij kaas.
Onze rookmot van rode wijnvaten is gemaakt van eikenhout dat gebruikt is om rode wijn te rijpen. Tijdens het roken geeft deze rookmot de subtiele, fruitige aroma’s van de wijn vrij, wat zorgt voor een rijke en verfijnde smaak.
Onze whisky rookmot is gemaakt van eikenhout afkomstig uit authentieke whiskyvaten, doordrenkt met de rijke en volle aroma’s van whisky.
Gemaakt van geselecteerd natuurlijk avocado hout. Sterke rookintensiteit. Verbetert voedsel met groene umami-smaak van avocado-houtrook.
Giftbox! Met deze rookmot giftbox heb je het ideale cadeaupakket. Met 5 verschillende soorten rookmot kan je alle smaken creëren die je wilt. Rookmot gebruik je bij het koud roken van je product, gebruik hiervoor een cold smoke generator.
Afkomstig van geselecteerd natuurlijk hout van amandelbomen. Intensieve rooksmaak. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Speciale maat voor SMOKING GUN.
Rookmot: ideaal voor koud roken. Van alleen de beste amandelbomen wordt dit rookhout gemaakt. Middelmatige tot sterke rooksmaak. Geeft de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van amandelhout. Lekker bij rund, maar ook gevogelte, lam en varken.
Ideaal voor koud roken. Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. In de wortel zit namelijk veel meer smaak! Past goed bij varken, rund, gevogelte en lam, maar ook bij groeten en vis.
Rookmot: ideaal voor koud roken. Geeft een fruitige en frisse smaak. Te combineren met varken, gevogelte en rund. Tip: gebruik sinaasappel rookmot om zalm koud te roken!
Rookmot: ideaal voor koud roken. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne notensmaak van de rook van steeneik. Daarom geeft het rookhout net een wat verfijndere en diepere smaak. Een redelijk zware maar toch fijne notensmaak van de rook van steeneik.
Geeft een fruitige en frisse smaak. Te combineren met varken, gevogelte en rund. Gemaakt van speciaal uitgezocht sinaasappelhout. Tip: gebruik eens met zalm koud roken!
Time to smoke it cold! Koud roken geeft niet alleen een fantastische smaak, maar zorgt ook voor een langere houdbaarheid indien uitgevoerd in combinatie met droogzouten.
Wanneer je de verpakking opent, ruik je gelijk de volle aroma’s van vanille, sinaasappel, karamel en abrikozen. Lekker bij groenten en vis. Rookmot gebruik je bij het koud roken van je product, gebruik hiervoor een cold smoke generator.
Geef voedsel extra smaak door het te roken. Met deze koudrook generator kun je ingrediënten die je niet warm gemaakt moeten worden een heerlijke rooksmaak geven.