Naast een goed koksmes heeft iedereen eigenlijk ook een wat kleiner fijner mes nodig voor het meer fijnere werk in de keuken. Zo een mes noemen professionals ook wel een Officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente-
Zo'n mes noemen professionals ook wel een officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente- en fruit messen.
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft. Daardoor is een vleesmes ook bij uitstek geschikt om alle soorten vlees te verwerken.
Dit Aziatische broodmes is vervaardigd uit gesmeed damaststaal. Tussen de 32 lagen damaststaal per zijde bevindt zich een kern van VG-10, waarmee je daadwerkelijk snijdt. Dit staal is, zeker voor rvs-begrippen, erg hard en kan vlijmscherp geslepen worden
Dit exclusieve koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterren chef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt. Van de keuken tot buiten bij de barbecue of het nu vlees, vis, groente of fruit is, we
Met het PAUDIN Premium Aanzetstaal haal je een topproduct in huis om al je messen, inclusief damascus messen, te slijpen. Dit aanzetstaal is voorzien van een speciale keramische diamant coating die je messen niet alleen recht, maar ook vlijmscherp houdt.
Dit aanzetstaal is gemaakt uit gehard RVS. Het ergonomische handvat is gemaakt van pakkahout en afgewerkt met het Paudin logo. Het metaal aan de onderkant van het handvat beschermd u tegen snijwonden tijdens het aanzetten.