Onderdeel van de Aichi Wave collectie: een strak, functioneel Nakiri mes met subtiele wave textuur voor minder wrijving.
Gemaakt van cryogeen gehard koolstofstaal (HRC 56+) en voorzien van een ergonomische handgreep. Perfect voor het snel en recht snijde
Onderdeel van de Aichi Wave collectie: een stijlvol Santoku mes met elegante wave textuur om wrijving te verminderen.
Gemaakt van cryogeen gehard koolstofstaal (HRC 56+) en voorzien van een ergonomische handgreep. Perfect voor veelzijdig snijden van groe
Ervaar de ultieme snijervaring met dit Aichi Wave KW2 Broodmes. Dit gekartelde broodmes is een onmisbaar gereedschap voor zowel de professionele kok als de hobbykok. Het Japans georiënteerde broodmes is vervaardigd uit hoogwaardig koolstofstaal, wat zorgt
Onderdeel van de Auci Wave-collectie: een elegant, krachtig koksmes met opvallend gelaserd wave-ontwerp.
Gemaakt van cryogeen gehard koolstofstaal (HRC 56+) en perfect uitgebalanceerd met een ergonomisch pakkahouten handgreep — ideaal voor dagelijks snij
Deze schaar is vlijmscherp en ideaal om vlees, vis en gevogelte mee te knippen. Ook weet hij zijn weg rondom groenten en kruiden en is dus een echte allesknipper in de keuken. Hier houd het echter niet bij op.
Hang uw (Paudin) messen op, op deze extra lange extreem sterke magneetstrip en hou uw messen scherp en georganiseerd. Een echte blijkvanger in uw keuken.
Naast een goed koksmes heeft iedereen eigenlijk ook een wat kleiner fijner mes nodig voor het meer fijnere werk in de keuken. Zo een mes noemen professionals ook wel een officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente-
Een Officemes heeft een lemmet van gemiddeld 8 tot 12,5 cm. Deze messen staan bekend als groente- en fruitmessen en zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij precisie nodig is. Een office mes is onmisbaar in het arsenaal van een echte sterren chef.
Zoek je een bijzonder cadeau voor een culinaire liefhebber of wil je je eigen keuken upgraden met een professioneel keukenmes? Ontdek dan het PAUDIN HP4 Professioneel Japans Nakiri Mes.
Een Santokumes is anders dan een standaard koksmes. Het lemmet is extra breed over de gehele lengte en loopt bijna aan het einde toe in een punt, waardoor het Santokumes zo makkelijk af rolt
Met een PAUDIN broodmes kunt u gemakkelijk alle soorten brood snijden, zoals krokant gebakken brood maar ook stokbrood en zelfs toast is geen probleem.
Een koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterren chef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt.
Onderdeel van de Hammer Black-collectie: een compact en krachtig schilmes met karakter.
Vervaardigd van hoogwaardig koolstofstaal, uitgevoerd met een gehamerde afwerking en een ergonomisch Zebrano houten handvat — perfect voor al het schil-, snij- en gar
Onderdeel van de Hammer Black-collectie: een veelzijdig officemes met gehamerd lemmet voor minimale wrijving en maximale precisie.
Vervaardigd uit hoogwaardig koolstofstaal (HRC 58) en voorzien van een ergonomische Zebrano-houten handgreep — perfect voor
Onderdeel van de Hammer Black-collectie: een Japans Nakiri-mes (groentenbijltje) met gehamerd lemmet voor minimale wrijving en uiterst precieze sneden.
Vervaardigd uit hoogwaardig koolstofstaal (HRC 58) en uitgerust met een ergonomische Zebrano-houten ha
Onderdeel van de Hammer Black-collectie: een krachtig koksmes met gehamerd lemmet voor minimale wrijving en perfecte snijcontrole.
Vervaardigd uit hoogwaardig koolstofstaal (HRC 58) en voorzien van een ergonomische Zebrano-houten handgreep — ideaal voor
Onderdeel van de Hammer Black-collectie: een stijlvol Santokumes met gehamerd lemmet voor minimale wrijving en maximale precisie.
Onderdeel van de Hammer Black-collectie: messen met opvallend design en sterke snijprestaties.
Gemaakt van hoogwaardig staal met gehamerd oppervlak voor minder wrijving, en uitgevoerd met een ergonomisch zebranohouten handvat — perfect voor zowel vlees,
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft.
Ben je een echte BBQ specialist en hou je van prime rib, ham of rosbief, dan is een fileermes een essentiële snijmachine voor het maken van uniforme stukken vlees. Door zijn lengte is hij zelfs perfect om bijvoorbeeld een grote watermeloen te halveren.
Deze messen zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij precisie nodig is. De kleinere varianten worden ook gebruikt als schilmes, daar waar de grotere officemessen heerlijk zijn voor de alle hand en spandiensten in de keuken.
Naast een goed koksmes heeft iedereen een Officemes, ook wel een universeel mes genoemd, nodig. Een Officemes heeft een lemmet van gemiddeld 8 tot 12,5 cm.
Een Chinese bijl, oftewel Chinees koksmes is de keuze van iedere Chinese chef. Het is een echt allround mes dat geschikt is voor nagenoeg iedere snijklus in de keuken. Ook is dit ruwe stoere mes is de ideale partner voor ieder BBQ’er.
Van de keuken tot buiten bij de barbecue en of het nu vlees, vis, groente of fruit is, werkelijk alles wordt ermee gesneden. Dit koksmes is daarmee uitermate geschikt voor al uw snijwerk en mag zich met recht een echte Chef Knife noemen.