Hickory Wood is een klassiek Amerikaans barbecue houtsoort. Het geeft gerechten een sterke aromatische en pittige rookgeur en smaak. Te gebruiken voor alle houtskool, gas, en elektrische grills.
Eiken hout is populaire en authentieke rooksmaak. Het geeft gerechten een medium tot sterke maar niet overheersende smaak. Ideaal voor lam, rund, borststuk en worstjes een mooie rook smaak te geven.
De Tube Smoker kan gebruikt worden op vrijwel elke barbecue of roker en heeft als grote voordeel dat er veel langer rook wordt geproduceerd. Hierdoor hoef je minder vaak rookhout toe te voegen. Ideaal voor de langere slowcook-sessies!
Deze tube smoker van The Bastard kan ideaal gebruikt worden om koud of warm mee te roken. De Tube Smoker kan gebruikt worden voor elke barbecue of roker. De Tube smoker small is 15,5 cm.
Beukenhoutrook geeft gerechten een gebalanceerd aroma dat uitstekend is te combineren met andere typen rookhout.
Houtsnippers van brandewijnvaten geven een milde eikenrook af met een vleugje zoete wijn.