Tomasu - Soy Sauce (100ml - Soja Saus)

Artikelnummer: Tomasu-Soy100
€15,00
Levertijd: 1-2 werkdagen
Op voorraad

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Product informatie
Beschrijving

De originele Soja Saus/Soy Sauce van de hoogste kwaliteit. 100 ml.

Tomasu verbouwt zelf sojabonen en tarwe in de Hoeksche Waard. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie wordt gestart door de toevoeging van Tomasu's eigen schimmel, Aspergillus Oryzae Tomasu. Het enige ingrediënt dat achteraf wordt toegevoegd is tijd.

Tomasu Sojasaus is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa en vindt zijn oorsprong in Rotterdam, Nederland. De oprichter, Thomas Uljee, geboren en getogen in Rotterdam, leerde zichzelf de kunst van het brouwen van sojasaus door de wereld rond te reizen, online onderzoek te doen en 3 jaar van vallen en opstaan ​​door nauw samen te werken met zijn brouwpartner-in-crime Piet van Westen.

Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland. Door deze vaten als rijpingsvat te gebruiken, is de smaak vrij rijk en uniek.

Geïnspireerd door ‘s werelds beste wijnmakerijen en gedreven door de overtuiging dat echte kwaliteit alleen kan worden nagestreefd door volledige autonomie in elke stap in het proces, ging Thomas in 2014 een partnerschap aan met de lokale boer Jeroen Klompe. Sinds de dag ligt de gezamenlijke focus op het streven naar de gezondste en meest voedzame grond om zo de meest smaakvolle ingrediënten voor de sojasaus te verbouwen.

Dit resulteert in lokaal geteelde en zorgvuldig geselecteerde sojabonen en tarwe. Deze twee ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk.

De fermentatie wordt gestart door de toevoeging van onze eigen schimmel, Aspergillus Oryzae Tomasu. Het enige ingrediënt dat daarna wordt toegevoegd is tijd. De tijd neemt minimaal 24 maanden in beslag en garandeert een fijne, diepe en subtiele smaak.

Eenmaal geperst, krijgt de rauwe sojasaus nog eens 12 maanden de tijd om te bezinken en zijn unieke smaken verder te ontwikkelen. Daarna wordt het gebotteld, geëtiketteerd en met de hand genummerd om elke fles afzonderlijk te controleren voordat ze haar goedkeuring geeft. Elke fles Tomasu Soy Sauce is het resultaat van een single barrel journey van minimaal 3 jaar.

Artikelnummer: Tomasu-Soy100

EAN-code: 8719326246628

Artikelnummer: Tomasu-Soy100

BTW-tarief: 9%

Reviews
(0)
1 star
0 reviews
2 stars
0 reviews
3 stars
0 reviews
4 stars
0 reviews
5 stars
0 reviews
Geen reviews gevonden
Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Or sign up here
Favoriet
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Schrijf je eigen review
Tomasu - Soy Sauce (100ml - Soja Saus)
Tomasu - Soy Sauce (100ml - Soja Saus)

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review

Taal & Valuta
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »