Eiken brandhout heeft een zeer hoge dichtheid en is een resistente houtsoort die tot de groep van hardhout behoort en wordt gekenmerkt door een extreem hoge calorische waarde voor een lange brandtijd. Bovendien valt het op door zijn consistente en langdur
Brandhout, gemaakt van snoeihout, met een mediterrane smaak (Aroma's van Spanje).
Ben je op zoek naar een alternatief voor kolen? Iets dat een meer speciaal tintje aan uw eten kan geven?
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Legua Wood Wraps zijn dunne houten vellen, welke uw gerechten een heerlijke aroma geven.
Herbruikbare cederhouten planken geven geur en smaak van hout aan je gerecht. Tegelijkertijd behoudt het voedsel al zijn sap en zijn essentie. Afmetingen van 30x14x0.9cm
Voeg smaak toe aan je gerecht toe met aromatische beukenhouten snippers.
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Deze 100% natuurlijke aanmaakwokkels zijn gemaakt van geperst dennenhout.
Door het waslaagje branden ze snel en krijgt u de BBQ snel aan.
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Legua Wood Wraps zijn dunne houten vellen, welke uw gerechten een heerlijke aroma geven.
Geef een meesterlijke toets aan uw gerechten.
Voeg smaak toe aan je gerecht toe met aromatische Hickory houtsnippers.
Voeg smaak toe aan je gerecht toe met aromatische appelboomhout snippers.
Rookchunks gebruik je voor langdurige rook, perfect bij het slowcooken!
Steeneikenpellets klaar voor gebruik in uw barbecue. 100% natuurlijk. Gemaakt in Spanje.
Wijnstok scheut-pellets klaar voor gebruik in uw barbecue. Wijnstok scheut-pellets zijn goed te combineren met: lamsvlees, rijst, rood vlees.
Ben je op zoek naar een alternatief voor kolen? Iets dat een meer speciaal tintje aan uw eten kan geven?
Voeg smaak toe aan je gerecht toe met aromatische Whiskey houtsnippers.
Voeg smaak toe aan je gerecht toe met aromatische Cognac houtsnippers.
Rook-slakkenhuis voor het koudroken van onder andere zalm, forel, kaas en worstjes.