Tomasu

Vind hier Tomasu soy sauces: sojasaus > 24 maanden gefermenteerd op 25- tot 50jarige whiskyvaten. Dé ultieme smaakmaker. Te gebruiken bij een breed scala gerechten.
6 producten
Tomasu - Soy Sauce (200ml - Soja Saus)
Tomasu
Tomasu - Soy Sauce (200ml - Soja Saus)

Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.

€22,50
Toevoegen
Tomasu - Soy Sauce (100ml - Soja Saus)
Tomasu
Tomasu - Soy Sauce (100ml - Soja Saus)

Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.

€15,00
Toevoegen
Tomasu - Sweet Spicy Soy Sauce (200ml - Soja Saus)
Tomasu
Tomasu - Sweet Spicy Soy Sauce (200ml - Soja Saus)

Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.

€22,50
Toevoegen
Tomasu - Sweet Soy Sauce (200ml - Soja Saus)
Tomasu
Tomasu - Sweet Soy Sauce (200ml - Soja Saus)

Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.

€22,50
Toevoegen
Tomasu - Sweet Spicy Soy Sauce (100ml - Soja Saus)
Tomasu
Tomasu - Sweet Spicy Soy Sauce (100ml - Soja Saus)

Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.

€15,00
Toevoegen
Tomasu - Sweet Soy Sauce (100ml - Soja Saus)
Tomasu
Tomasu - Sweet Soy Sauce (100ml - Soja Saus)

Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.

€15,00
Toevoegen
Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Or sign up here
Favoriet
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Taal & Valuta
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »