Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Gemaakt om ’s werelds beste vlees te verbeteren. De glazuur is geïnspireerd door de traditionele Japanse Yakiniku en brengt een prachtige balans van umami, zoetheid en hartige smaken die perfect past bij premium vlees zoals Wagyu.
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Deze zoet-pittige sojasaus is op smaak gebracht met suiker, gewonnen uit lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en Madam Jeanette pepers.
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten die speciaal afkomstig zijn van de beste distilleerderijen van Schotland.
Croix Valley's Garlic Ginger Teriyaki BBQ en Wing Sauce is perfect om Aziatische flair toe te voegen aan elk gerecht. Een dikkere saus, Garlic Ginger Teriyaki leent zich goed voor het glazuren van vleugels, garnalen en zalm.