Naast een goed koksmes heeft iedereen een Officemes, ook wel een universeel mes genoemd, nodig. Een Officemes heeft een lemmet van gemiddeld 8 tot 12,5 cm.
Een uitbeenmes is een keukenmes met een flexibel lemmet. Hierdoor is het lemmet gemakkelijk te bewegen, wat ervoor zorgt dat het ideaal te gebruiken is om verschillende soorten vlees mee te ontbenen. Een uitbeenmes is ook zeer geschikt om huid, pezen of v
Zeer scherp professioneel Vleesmes
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft.
Een Nakiri mes is een klein groentebijltje dat in Japanse huiskeukens populair is. Omdat het normaal geslepen is (tweezijdig) kan iedereen hier goed mee snijden. Het belangrijkste kenmerk is de dikte van het lemmet, deze is namelijk heel dun.
Onderdeel van de Hammer Black-collectie: een krachtig koksmes met gehamerd lemmet voor minimale wrijving en perfecte snijcontrole.
Vervaardigd uit hoogwaardig koolstofstaal (HRC 58) en voorzien van een ergonomische Zebrano-houten handgreep — ideaal voor
Onderdeel van de Hammer Black-collectie: messen met opvallend design en sterke snijprestaties.
Gemaakt van hoogwaardig staal met gehamerd oppervlak voor minder wrijving, en uitgevoerd met een ergonomisch zebranohouten handvat — perfect voor zowel vlees,
Onderdeel van de Tokyo collectie: een elegant koksmes met uitgesproken koper- en messingaccenten in het lemmet.
Gemaakt van 67 lagen Damascusstaal en uitgevoerd met een ergonomisch handvat van hout en epoxy. Ideaal voor veelzijdig snijwerk van vlees, vis
Deze schaar is vlijmscherp en ideaal om vlees, vis en gevogelte mee te knippen. Ook weet hij zijn weg rondom groenten en kruiden en is dus een echte allesknipper in de keuken. Hier houd het echter niet bij op.
Naast een goed koksmes heeft iedereen eigenlijk ook een wat kleiner fijner mes nodig voor het meer fijnere werk in de keuken. Zo'n mes noemen professionals ook wel een officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente- en
Ervaar de luxe van de PAUDIN S3 Professionele Steakmessen set, bestaande uit 6 hoogwaardige steakmessen. Deze elegante steakmessenset met een prachtig Damascus patroon is de perfecte aanvulling op uw keuken en dinertafel.
Dit 4-delige steakmessenset van Paudin heeft scherpe, volledig gekartelde roestvrijstalen messen die moeiteloos door het vlees snijden. De snijkant is volledig gekarteld om te zorgen dat u snijd zonder het te scheuren en zo de smaak te veranderen en sappe
Deze messen hebben een lemmet van gemiddeld 8 tot 12,5 cm en zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij precisie nodig is. De kleinere varianten worden ook gebruikt als schilmes, daar waar de grotere officemessen heerlijk zijn voor de alle hand- en span
Met een PAUDIN broodmes kunt u gemakkelijk alle soorten brood snijden, zoals krokant gebakken brood maar ook stokbrood en zelfs toast is geen probleem.
Een koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterren chef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt.
Ontdek de PAUDIN NS5 Professioneel RVS Japanse Messenset, Net als zijn kleine broer de NS1 en zijn grote broer de NS7 een pareltje onder de messensets dankzij zijn unieke combinatie van hoogwaardig Duits carbonstaal en een esthetisch ingelaserd Damascus p
Onderdeel van de Aichi Wave-collectie: een verfijnd en krachtig uitbeenmes met karaktervolle waves-afwerking.
Vervaardigd uit hoogwaardig koolstofstaal en voorzien van een ergonomisch handvat — ideaal voor het nauwkeurig losmaken van vlees, pezen en bott
Onderdeel van de Aichi Wave-collectie: een elegant officemes met subtiele wave-textuur voor extra grip en uitstraling.
Gemaakt van cryogeen gehard koolstofstaal (HRC 56+) en voorzien van een ergonomische handgreep, uiterst geschikt voor precisiewerk zoal
Onderdeel van de Aichi Wave collectie: een strak, functioneel Nakiri mes met subtiele wave textuur voor minder wrijving.
Gemaakt van cryogeen gehard koolstofstaal (HRC 56+) en voorzien van een ergonomische handgreep. Perfect voor het snel en recht snijde
Til je kookkunsten naar een hoger niveau met het PAUDIN N13 Universeel Hammes – waar vakmanschap, esthetiek en precisie samenkomen in één elegant snij-instrument. Dit 30 cm lange trancheermes is ontworpen voor soepele, moeiteloze bewegingen en maximale co
Een koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterren chef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt. Van de keuken tot buiten bij de barbecue en of het nu vlees, vis, groente of fruit is, werkelijk
Dankzij zijn slanke ontwerp is dit Japanse officemes buitengewoon geschikt voor het schillen van groenten en fruit, en voor allerhande kleine snijklusjes in de keuken.
Een klassieke Japanse Deba kan wel vergeleken worden met een koksmes echter is deze dikker en zwaarder waardoor deze uitermate geschikt is voor het fileren en schoonmaken van vis. Door het gewicht snijd dit mes vlekkeloos door graten en kraakbeen en ondan
Ooit afgevraagd met wat voor mes dat lange dunne vlijmscherpe mes is waarmee de sushi chef heel precies dunne plakjes zalm of tonijn snijdt? Dat mes is een Yanagiba, ook wel sashimimes genoemd, en is speciaal gemaakt voor het snijden van sashimi.
Naast een goed koksmes heeft iedereen een Officemes, ook wel een universeel mes genoemd, nodig. Een Officemes heeft een lemmet van gemiddeld 8 tot 12,5 cm. Deze messen staan bekend als groente- en fruitmessen en zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij