In deze BBQ-Workshop ga je dieper op de kamado in! Je kent de basiskennis en -begrippen maar je wil meer leren en ontdekken! Geschikt voor gevorderde beginners én beginnende gevordenen en voor alle liefhebbers die hun kennis willen verbreden! Vele Kamado'
In deze BBQ-Workshop leer je de Kamado kennen! Je leert de basiskennis, basisbegrippen en meerdere basistechnieken. Geschikt voor beginners én gevorderden die hun basiskennis willen bijschaven! Vele Kamado's van onze topmerken beschikbaar om te gebruiken.
De favoriete BBQ-Workshop van Werner en Olivier. In deze BBQ-Workshop gaan we culinair de wereld rond! Je leert meerdere gerechten uit verschillende werelddelen maken, maar ook basisbegrippen en meerdere technieken en omgang met verschillende barbecues.
In deze BBQ-Workshop gaan we meerdere mooie streetfood-gerechten maken. Er wordt gebruik gemaakt van diverse gave, praktische accessoires op meerdere barbecues en hittebronnen. Succes, smakelijkheid en vrolijkheid gegarandeerd!
In deze BBQ-Workshop leer je alles over Low & Slow! Je leert de kennis, basisbegrippen en meerdere technieken. Ook willen we pekelen en injecteren behandelen. Uiteraard gaan we met alle kennis aan de slag tijdens de BBQ-Workshop! Geschikt voor beginners é
In deze BBQ-Workshop leer je de Kamado kennen! Je leert de basiskennis, basisbegrippen en meerdere basistechnieken. Geschikt voor beginners én gevorderden die hun basiskennis willen bijschaven! Vele Kamado's van onze topmerken beschikbaar om te gebruiken.
In deze BBQ-Workshop leer je alles over Low & Slow! Je leert de kennis, basisbegrippen en meerdere technieken. Ook willen we pekelen en injecteren behandelen. Uiteraard gaan we met alle kennis aan de slag tijdens de BBQ-Workshop! Geschikt voor beginners é
Met de Napoleon Diffuser Plate Kettle ø57 cm creëer je in een handomdraai een volledige indirecte zone op jouw houtskool barbecue ø57cm. Zo kun je de low & slow techniek toepassen. Ook wel een plate setter of deflectorplaat. Past in de meeste Ø 57 kettles
De favoriete BBQ-Workshop van Werner en Olivier. In deze BBQ-Workshop gaan we culinair de wereld rond! Je leert meerdere gerechten uit verschillende werelddelen maken, maar ook basisbegrippen en meerdere technieken en omgang met verschillende barbecues.
Als jij en je vrienden van een griezelige BBQ houden, hebben wij iets voor jou. Onze nieuwe kolenbriketten in de vorm van een schedel! Deze Doodskop-briketten zijn een absolute blikvanger wanneer ze langzaam en luguber branden in de BBQ.
Met deze temperatuurregelaar word het makkelijker om de temperatuur op de juiste waarde te houden. Ideaal voor low and slow sessies op de BBQ voor het maken van spareribs op de 3-2-1- methode of bijvoorbeeld pulled pork.
In deze BBQ-Workshop leer je de Kamado kennen! Je leert de basiskennis, basisbegrippen en meerdere basistechnieken. Geschikt voor beginners én gevorderden die hun basiskennis willen bijschaven! Vele Kamado's van onze topmerken beschikbaar om te gebruiken.
De op een na grootste van Bastard, de large uitvoering! Wanneer je alles uit je culinaire avontuur wilt halen en het heerlijk vind om voor meerdere mensen te koken. Van pizza’s, grillen van een sappige steak tot het maken van de mooiste pulled pork.
In deze BBQ-Workshop leer je de Kamado kennen! Je leert de basiskennis, basisbegrippen en meerdere basistechnieken. Geschikt voor beginners én gevorderden die hun basiskennis willen bijschaven! Vele Kamado's van onze topmerken beschikbaar om te gebruiken.
Beleef een nieuw tijdperk van keramisch grillen met de Konnected Joe. De Konnected Joe maakt het aansteken van een vuur eenvoudig. De automatische kookmodus biedt volledig digitale bediening, of probeer de klassieke modus voor de traditionele ervaring.
De Meater Plus is 's werelds beste volledig draadloze slimme vleesthermometer met een bereik tot wel 50 meter. Met behulp van de MEATER-app kun je de volledige controle over je eten krijgen!
Elk kookavontuur begint met een recept en zelfs het beste recept kan veranderd worden. Dit is het begin van iets nieuws, de start van een nieuwe creatie! Neem iets goeds, probeer te verbeteren, daag jezelf uit en maak het nóg beter. Dat is The Bastard VX!
NIEUW! Meater 2 Plus heeft meer sensoren in de probe waarmee het de kern temperatuur van het vlees meet met nog meer nauwkeurigheid, de 2 Plus kan omgaan met hogere temperaturen aan de binnen- en buitenkant van het vlees, je kunt er dus zelfs direct mee g
Deze brokken zorgen voor een perfecte luchtstroom door je bbq. Hierdoor is de temperatuur perfect af te stellen en dus zeer geschikt voor elke kamado en schotel bbq. De combinatie zorgt tevens voor een hele aangename geur zonder hierbij te overheersen.
Quebracho Blanco, vanwege zijn extreme dichtheid ook wel bekend als “bijlbreker”, is 40% harder dan andere houtskoolsoorten en heeft daardoor een langere brandtijd. Geniet urenlang van barbecueën op hoge- en lage temperaturen.
Let op: dit betreft de mogelijkheid tot inschrijven voor de Prive-BBQ-Workshop, georganiseerd door Tim Hage. Deze mogelijkheid tot inschrijving geldt alleen voor genodigden.
Deze One-Touch Premium speelgoedbarbecue van Weber is perfect voor je kind om mee te spelen.
Zeer realistisch uitgevoerd! De enige echte speelgoedbarbecue, gemaakt in Duitsland voor Weber door de gerenommeerde speelgoedfabrikant Theo Klein!
De Moesta BBQ Bandit zorgt voor actie op de grill. De Bandit is DE nieuwe vuurplaats en grill, gemaakt van stoer cortenstaal met een diameter van 57cm. Inclusief zijplanken, hoogteversteller en plancha!
Met deze Masterbuilt Dual Fuel Smoker behaal je échte competition resultaten. Of je nu houdt van de smaak of houtskool, of de voorkeur geeft aan de constante hitte van propaan, met de Dual Fuel Smoker kun je het hele jaar door heerlijk eten roken.