BBQing en vrienden organiseren een unieke buitenbeleving in de natuur. Koken en werken met de Kamado, Plancha en OfYR in natuurgebied De Kleine Rug, een zeldzame plek in Dordrecht: een schiereiland aan het begin van de Biesbosch. Hier geven wij tijdens ee
THE SPG is een zeer mooie kruidenmix bestaande uit grof zeezout, fijn zout, vers gebroken peper en een fijn samengestelde mix van diverse kruiden.
In deze Limited Edition BBQ-Workshop maken we diverse heerlijke gerechten op meerdere barbecues! Hiernaast verzorgt Antoin Peeters (onder andere bekend van RTL 4, zijn enorme wijnkennis en zijn podcast) een wijnpairing en -proeverij bij de diverse gerecht
De Traeger Competition Blend Pellets 9 kg zijn de perfecte allround houtpellets met een uitgebalanceerde mix van esdoorn, hickory en kersenhout. Ze zorgen voor een rijke, veelzijdige rooksmaak die past bij vlees, vis, groenten en zelfs desserts.
Quebracho Blanco, vanwege zijn extreme dichtheid ook wel bekend als “bijlbreker”, is 40% harder dan andere houtskoolsoorten en heeft daardoor een langere brandtijd. Geniet urenlang van barbecueën op hoge- en lage temperaturen.
Kosmos Q’s bekroonde Honey Killer Bee Rub voor roken, grillen en koken. Misschien Kosmo’s zoetste rub tot nu toe, dit is de perfecte manier om die zwoele honingsmaak toe te voegen aan letterlijk alle soorten vlees, licht of donker.
Onze ChimichurRub is een kruidige mix geïnspireerd op de klassieke Argentijnse chimichurri. Fris, kruidig en vol karakter – perfect om vlees, vis of groenten een Zuid-Amerikaanse twist te geven. Gebruik hem als dry rub, marinade of finishing touch en laat
In deze Limited Edition BBQ-Workshop maken we diverse heerlijke gerechten op meerdere barbecues! Hiernaast verzorgt Antoin Peeters (onder andere bekend van RTL 4, zijn enorme wijnkennis en zijn podcast) een wijnpairing en -proeverij bij de diverse gerecht
De smaken van Tonkaboon en Koffie zijn kenmerkend voor deze rub. Tonen van rum, amandel, gerookte karwijzaad, kruidnagel en een vleugje vanille zorgen voor een mooie diepe volle en intense smaak.
In deze BBQ-Workshop gaan we heerlijk Italiaans koken. Pitmaster Rino Lafranceschina zal je meenemen in een reis door de Italiaanse keuken, waar alle gerechten worden gemaakt op de barbecue! Je leert over authentieke maar ook moderne Italiaanse recepten e
AllBrine is een universeel pekelproduct met zeezout. Pekelen is een oude methode die van oorsprong werd gebruikt om voedsel te conserveren. Tegenwoordig pekelen we vooral omdat het de malsheid, sappigheid en smaak van vlees en vis enorm ten goede komt.
Ben je op zoek naar een allround restaurant kwaliteit houtskool? Dan is deze zak Birch en Oak wat voor jou. Elke zak bevat een blend van berkenhout en eikenhout. Deze houtskool heeft weinig smaakafgifte en is geschikt voor alle soorten BBQ sessies!
Achter het slanke, elegante houten design van deze zoutmolen schuilt een hoogwaardig stalen zoutmechanisme, dat wordt geleverd met een levenslange garantie. Dit is een perfect voorbeeld van Franse kwaliteit en vakmanschap.
ECHT® Professional Houtskool is speciaal gemaakt voor de horeca en barbecue-gebruikers. Stel je hoge eisen aan houtskool, wil je geen vervuiling, minder rook en een lange brandduur op een constante hoge temperatuur? Bestel dan deze Houtskool!
De Bastard PRO Aircap is een essentieel accessoire voor wie maximale controle wil over de luchtstroom en temperatuur in zijn Kamado BBQ.
Deze Bastard Pro onderscheidt zich van eerdere versies én van andere kamado’s door slimme verbeteringen in design en gebruiksgemak. Denk aan een vernieuwde top cap, een verstelbaar gietijzeren hitteschild en een robuust onderstel met zijtafels. Dit is een
Als je op zoek bent naar een veelzijdige en hardwerkende houtskoolgrill en -roker, dan is de Grand Champ Barrel Grill en Offset Smoker de barbecuegrill voor jou.
Een echte Bastard fan? Dan mag deze gave Light Sign in jouw mancave niet ontbreken! Bestel nu dit unieke collectors item voor in jouw mancave. Uniek is 'ie zeker, we krijgen er maar een beperkt aantal binnen!
Houtskool functioneert optimaal als het wordt opgeslagen in een droge omgeving. De Bestcharcoal bewaarbox is daarom een must have voor iedere barbecue liefhebber. Met een inhoud van 62 Liter is de bewaarbox geschikt voor 10- & 15KG houtskoolzakken.
De MEATER Pro XL is de geavanceerde opvolger van de MEATER Block, ontworpen voor de ultieme kookervaring. Deze slimme draadloze thermometer biedt veel meer precisie, gebruiksgemak en betrouwbaarheid dan alle vergelijkbare vleesthermometers.
Nieuw! Meater 2 Plus (Meater Pro) heeft meer sensoren in de probe waarmee het de kern temperatuur van het vlees meet met nog meer nauwkeurigheid, de 2 Plus kan omgaan met hogere temperaturen aan de binnen- en buitenkant van het vlees, je kunt er dus zelfs
Met deze robuuste burgersmasher is geen bal gehakt te groot. Het 10mm dikke staal kan super heet worden voor een goed schroeiresultaat. De smasher weegt ruim 2 kg! Verwarm de smasher mee voor een goed schroeiresultaat en gelijkmatige garing.
The Major! We hebben alle eisen die wij aan een BBQ stellen verzameld en verwerkt. Deze Bestcharcoal kamado is natuurlijk een top barbecue met een stoer uiterlijk.
Deze box in luxe uitvoering bevat 8x 25 gram aan kleine testers van alle 8 de rubs uit de standaard collectie van het merk The Rub Club.