De Petromax gasbrander steek je gemakkelijk een Petromax of Feuerhand lamp aan. Maar natuurlijk is deze gasbrander nog veel veelzijdiger inzetbaar. Van het aansteken van een vuurtje tot het flamberen van eten.
Een Gietijzeren Petromax Skillet is een handig en enorm multifunctionele pan om vlees, vis en groenten te bakken. Of je nou een hobbykok of professional bent, deze pan wil je niet missen. Deze Skillet heeft een diameter van 15 centimeter.
De Ultimate Rib Rub is ontwikkeld voor de echte klassieke spareribs. De ribs krijgen echte klassieke barbecue aroma’s mee. Het geheim van deze rub? Kaneel, gember en geroosterde koffiebonengranulaat! Geschikt voor spareribs van het varken en van het rund.
The Bastard Cold Smoke Generator maakt van elke barbecue een fantastische rookoven. The Bastard Smoker helpt je aan een fantastisch resultaat. De smoker werkt optimaal met smoke pellets, maar ook met houtchips genereert de smoker urenlang rook.
Gietijzeren pannen is wat je nodig hebt. The Bastard Fry pan Cast Iron is voorbehandeld en gaat een leven lang mee. De pan heeft 2 handvatten zodat hij perfect in The Bastard past, en hij kan afgesloten worden met de deksel van de Dutch Oven van Bastard.
Ideaal voor het bakken van pizza’s, brood en bijvoorbeeld koekjes, deze pizzasteen van The Bastard. Erg duurzaam aangezien de pizzasteen gemaakt is van een speciaal cordieriet keramiek.
De meest veelzijdige pan op de BBQ! Gebruik de pan bijvoorbeeld als vorm voor een brood, braad er op hoge temperatuur vlees in aan of maak er een lekkere soep of stoofpot in.. het kan allemaal in deze preseasoned Dutch oven!
De The Rub Club Searub kruidenmix is de perfecte mix voor visgerechten zoals zalm of witvis. Dat komt doordat deze kruidenmix van The Rub Club gemaakt is op basis van mosterdzaadjes en dille, aangevuld met ui, knoflook, peper en een snufje zout.
Giftset 3x 45 gram: Bad Buffalo Gunpowder (Beef Rub), Ol’Timers Dirty Hogs (Pork Rub) & Smokin’ Hot Chicks (Chicken rub). Lees snel verder!
De Binchotan “witte” houtskool komt uit Azië. Het houtskool wordt op hoge temperatuur geproduceerd waardoor je bijna geen rook of geur hebt bij de verbranding ervan. Wordt extreem heet en zeer weinig nodig voor gebruik!
Deze barbecuesaus van Blues Hog past perfect bij eigenlijk alle soorten vlees en vis. Deze dikke saus blijft aan het vlees plakken en heeft een zoet-pittige smaak. Inhoud fles 591 ml, "1 Pint".
De Portable Charcoal Grill Cart van Masterbuilt leent zich perfect voor een barbecue in het park of op vakantie. De kar is volledig gemaakt van stevig gietijzer en voorzien van twee handige wielen, waardoor je hem gemakkelijk verplaatst en meeneemt!
De Tridens Vork is speciaal ontworpen, de kleinste van de drie tanden, in het midden, maakt het mogelijk om de ribben te overlappen en zo het snijden vergemakkelijken. Met een gewicht van maar liefst 550 gram verrast deze vork eenieder.
De duurzame aluminium DōJoe transformeert de Kamado Joe in een pizzaoven! Dit accessoire is ideaal voor zowel beginners als ervaren koks. Door de kenmerkende wigvorm kan je een constante temperatuur van 200 tot 370 graden handhaven voor urenlang gebruik.
De verbeterde gietijzeren ventilatiekap leidt de rook loodrecht en zonder omweg naar boven. Het nieuwe draaisysteem is erg accuraat en sluit goed af.
Forged Churrasco spies perfect voor het serveren van grote stukken vlees en groente. Handvat gemaakt van olijfhout.
Dit prachtige en unieke broodmes is hier een goed voorbeeld van. Naast warm- en zacht brood snijdt dit mes ook perfect een meloen, tomaat of ananas.
Het BBQ Team van LetzQ heeft met hun jarenlange wedstrijdervaring deze heerlijke, uitgebalanceerde rub ontwikkeld voor kipproducten. Deze rub is prima in balans om je kip nèt dat zetje extra te geven.
De Primo Keramiche Deflector is om de Primo Grill in te richten voor het indirect grillen. De Deflector vormt een hitteschild tussen het te bereiden gerecht en het houtskool.
Het LetzQ spit met een RVS draai spit en elektrische motor van 4 watt, waar je een bijvoorbeeld een heerlijk kippetje mee kan grillen. Normaal is een kip op de kamado al een heel fijn gerecht maar van het spit komt die nog sappiger van de kamado.
De geavanceerde MONOLITH BBQ GURU EDITION ontwikkelden wij in samenwerking met onze Amerikaanse partner BBQ Guru.
Deze intense rub met authentiek Amerikaanse kruiden en specerijen is speciaal ontwikkeld voor het maken van Beer Can Chicken op de barbecue of in de oven.
De tweedelige PRO RVS-bestekset van Napoleon is niet enkel functioneel, maar straalt ook klasse uit.
Geïnspireerd door het iconische OFYR kookconcept, staat dit kookboek vol met heerlijke en toegankelijke recepten die zijn samengesteld door de chefs Guy Weyts en Erik Stercks.