Met het PAUDIN Premium Aanzetstaal haal je een topproduct in huis om al je messen, inclusief damascus messen, te slijpen. Dit aanzetstaal is voorzien van een speciale keramische diamant coating die je messen niet alleen recht, maar ook vlijmscherp houdt.
Een Chinese bijl, oftewel Chinees koksmes is de keuze van iedere Chinese chef. Het is een echt allround mes dat geschikt is voor nagenoeg iedere snijklus in de keuken. Ook is dit ruwe stoere mes is de ideale partner voor ieder BBQ’er.
Een uitbeenmes is een keukenmes met een flexibel lemmet. Hierdoor is het lemmet gemakkelijk te bewegen, wat ervoor zorgt dat het ideaal te gebruiken is om verschillende soorten vlees mee te ontbenen. Een uitbeenmes is ook zeer geschikt om huid, pezen of v
Het meest veelzijdige mes in de keuken en onmisbaar voor iedere (hobby)kok. Handig voor het snijden van vlees, vis of groenten maar ook ideaal voor het fijnsnijden van kruiden.
Bakken als een baas. Een onmisbaar veelzijdig carbon stalen pan, perfect voor het bakken van eieren, pannenkoeken of eenpansgerechten, maar ook ideaal voor dagelijkse maaltijden en vlees.
Een Nakiri mes is een klein groentebijltje dat in Japanse huiskeukens populair is. Omdat het normaal geslepen is (tweezijdig) kan iedereen hier goed mee snijden. Het belangrijkste kenmerk is de dikte van het lemmet, deze is namelijk heel dun.
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft.
Het universele mes is gemaakt voor al het kleine snij- en schilwerk.
Het Forged Brute Santoku mes (Japans koksmes) is ideaal voor het allround snijwerk
Deze snijplank is met zorg handgemaakt van rustiek eikenhout wat een fraai en robuust uiterlijk geeft. Zeer luxe uitvoering. 49x40x4 cm.
Bakken als een baas. Een onmisbaar veelzijdig carbon stalen pan, perfect voor het bakken van eieren, pannenkoeken of eenpansgerechten, maar ook ideaal voor dagelijkse maaltijden en vlees.
Bakken als een baas. Een onmisbaar veelzijdig carbon stalen pan, perfect voor het bakken van eieren, pannenkoeken of eenpansgerechten, maar ook ideaal voor dagelijkse maaltijden en vlees.
Een koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterren chef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt. Van de keuken tot buiten bij de barbecue en of het nu vlees, vis, groente of fruit is, werkelijk
Mes van écht Damaststaal. Dit mes noemen de professionals ook wel een Officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente- en fruitmessen.
Een visfileermes is een speciaal mes dat is ontworpen om vis efficiënt te fileren, om de vis van de graten te scheiden en het vlees te verwijderen zonder onnodig veel verlies.
Forged Churrasco spies perfect voor het serveren van grote stukken vlees en groente. Handvat gemaakt van olijfhout.
Magnetisch Messenblok Walnoot op Natuurstenen Voet - Volledig vernieuwd stijlvol messenblok walnoot met ruimte voor 10 messen, aan beide zijden zijn 5 messen te plaatsen. Staat ontzettend gaaf met Forged messen!
Forged Intense messenset geheel gemaakt van roestvrijstaal. Wordt geleverd in een giftbox.
Dit koksmes uit de Intense Forged serie is geheel met de hand gemaakt. Het koksmes heeft een robuust en grof uiterlijk maar ligt des al niet te min uitstekend in de hand.
Onderdeel van de Hammer Black-collectie: een Japans Nakiri-mes (groentenbijltje) met gehamerd lemmet voor minimale wrijving en uiterst precieze sneden.
Vervaardigd uit hoogwaardig koolstofstaal (HRC 58) en uitgerust met een ergonomische Zebrano-houten ha
Ontdek het KW8 Vleesmes uit de Aichi Wave-lijn: een professioneel Japans vleesmes van 20 cm, ontworpen voor precisiewerk. Ideaal voor het snijden van vlees, vis, ham, rollades, tonijn en sushi. Dankzij het smalle, scherpe lemmet maak je moeiteloos rechte,
Onderdeel van de Tokyo collectie: een elegant koksmes met uitgesproken koper- en messingaccenten in het lemmet.
Gemaakt van 67 lagen Damascusstaal en uitgevoerd met een ergonomisch handvat van hout en epoxy. Ideaal voor veelzijdig snijwerk van vlees, vis
Onze snijplanken zijn ambachtelijk gemaakt uit goede kwaliteit en lokaal verkregen eiken hout.
Standaard 4cm dik en voorzien van een royale diepe sapgeul voor vocht , anti-slip voetjes en verpakt in een passende beschermdoos.
Dit 4-delige steakmessenset van Paudin heeft scherpe, volledig gekartelde roestvrijstalen messen die moeiteloos door het vlees snijden. De snijkant is volledig gekarteld om te zorgen dat u snijd zonder het te scheuren en zo de smaak te veranderen en sappe