Bier en barbecue – de perfecte combinatie voor elke BBQ-liefhebber! Met Het Ultieme Bier- en BBQboek van Smokin' Flavours ontdek je hoe deze twee geweldige elementen samen kunnen komen om een heerlijke culinaire ervaring te creëren.
De hamburger – het icoon van de barbecue! Met Het Ultieme Burgerboek van chef-kok Zowie Tak duik je in de wereld van sappige burgers en bijpassende side dishes. Of je nu een klassieke cheeseburger wilt maken of een triple pork-smashburger, met dit boek le
Low & Slow BBQ is van oorsprong boven houtvuur en met rook garen. Dit duurt lang en daarom spreken we over langzaam gegaard. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, samen meer dan 60 jaar BBQ-ervaring, combineren in dit boek hun ruime ervaring met deze BBQ-tec
Duik in de wereld van pizza op de barbecue met Chef-kok Zowie Tak's meesterwerk, Het Ultieme Pizzaboek. Ontdek Italiaanse klassiekers en moderne varianten met 60 toegankelijke recepten.
Op reis is het een van de leukste momenten om marktjes en foodtrucks vol lekker streetfood tegen te komen. Chef-kok Zowie Tak laat je met dit Ultieme streetfoodboek zien hoe je die wereldse smaken naar je eigen keuken brengt.
Maak je BBQ avontuur nog makkelijker met de RVS kolenmand. Door de mand te schudden valt de as eruit en kun je de resterende houtskool nogmaals gebruiken.
Fruitige, zoete toon met een licht zuurtje. Doet het goed bij een zalmmoot en het roken van vis, maar denk ook eens een mooi stuk vlees of het roken van groenten!
Gemakkelijk aansteken - Kolen of briketten in de BBQ aanmaken gaat super makkelijk met deze starter.
Marineren van vlees gaat heel gemakkelijk met deze marinade spuit van Smokin' Flavours.
Ontdek de ultieme manier om smaak toe te voegen aan je BBQ-gerechten. Met eenvoudige bediening en een gelijkmatige nevel zorgt deze spray bottle voor sappige gerechten.
Shred like a bear - Met deze hoge kwaliteit vleesklauwen trek je vlees met gemak aan flarden en maak je in een handomdraai heerlijke pulled gerechten.
Cut, slice & eat! Met dit pizzames ben je een echte Italiaanse pizza pro!
Onmisbaar bij pizza! Schuif je pizza in één beweging op je pizzasteen en haal ‘m er ook weer af zonder je handen te branden.
Geeft een mooie milde smaak. Minder intens dan hickory en mesquite, maar iets zwaarder vergeleken met rookhout van fruitbomen.
Wanneer je de verpakking opent, ruik je gelijk de volle aroma’s van vanille, sinaasappel, karamel en abrikozen. Lekker bij groenten en vis. Rookmot gebruik je bij het koud roken van je product, gebruik hiervoor een cold smoke generator.
Van bomen uit Canadese bossen worden deze 100% natuurlijke cederhouten rooksnippers gemaakt. Cederhout heb je overal, maar uit Noord Amerika en Canada komt absoluut de beste kwaliteit met de typische zoete, houtige ceder geur.
Geeft een mooie milde smaak. Minder intens dan hickory en mesquite, maar iets zwaarder vergeleken met rookhout van fruitbomen. Snippers zijn geschikt voor warm roken in je houtskool of gas BBQ.
De RVS rubshaker is je culinaire buddy om de smaak van je favoriete gerechten te verbeteren! Gemaakt van roestvrij staal, is deze shaker ontworpen om het kruiden van je gerecht een fluitje van een cent te maken.
Tang volledig uit RVS. Hittebestendig tot 350°C. Ideaal om voor de BBQ te gebruiken. Vaatwasmachinebestendig, met handige sluiting en stevige grip. Lengte 50cm.
De RVS braadschaal van Smokin’ Flavours mag zeker niet missen tussen al je BBQ-benodigheden. Deze schaal is perfect te gebruiken als serveerschaal, voor je groenten of je pulled pork in te bereiden.
Marineer je producten met deze hoge kwaliteit kwast gemaakt van hittebestendig siliconen.
Rvs tang met siliconen hittebestendig tot 250°C. Ideaal om voor de BBQ te gebruiken. Vaatwasmachinebestendig en stevige grip. Lengte 40cm, non-slip grip.
Time to smoke it! Vul de box met rookhout en laat deze zachtjes smeulen voor extra smaak aan je gerecht.