Quebracho houtskool is een restaurant kwaliteit houtskool uit Zuid-Amerika en wordt gemaakt van hout van de witte steeneik boom. Dit hout garandeert een mooie en lange brandduur, brand op een gelijkmatige temperatuur en geeft een heerlijke houtsmaak.
De RVS rubshaker is je culinaire buddy om de smaak van je favoriete gerechten te verbeteren! Gemaakt van roestvrij staal, is deze shaker ontworpen om het kruiden van je gerecht een fluitje van een cent te maken.
Shred like a bear - Met deze hoge kwaliteit vleesklauwen trek je vlees met gemak aan flarden en maak je in een handomdraai heerlijke pulled gerechten.
Ontdek de ultieme manier om smaak toe te voegen aan je BBQ-gerechten. Met eenvoudige bediening en een gelijkmatige nevel zorgt deze spray bottle voor sappige gerechten.
Directe warmte wordt geblokkeerd, de heerlijke smaak en geur van cederhout dringt door in je gerecht.
De meest veelzijdige pan op de BBQ! Gebruik de pan bijvoorbeeld als vorm voor een brood, braad er op hoge temperatuur vlees in aan of maak er een lekkere soep of stoofpot in.. het kan allemaal in deze preseasoned Dutch oven!
De meest veelzijdige pan op de BBQ! Gebruik de pan bijvoorbeeld als vorm voor een brood, braad er op hoge temperatuur vlees in aan of maak er een lekkere soep of stoofpot in.. het kan allemaal in deze preseasoned Dutch oven.
Typische zoete, houtige cedersmaak - Directe warmte wordt geblokkeerd, de heerlijke smaak en geur van cederhout dringt door in je gerecht.
Extra brede en extra sterke BBQ & Grill Aluminium Folie van 30 meter lang, 44 cm breed en 21 micron dik. Dé ideale folie voor het beschermen, verpakken en afdekken van je BBQ-gerechten.
Leg je te roken product op de plank en leg dit op het rooster in je BBQ. Directe warmte wordt geblokkeerd, de heerlijke smaak en geur van cederhout dringt door in je gerecht.
Witte BBQ Rub met citroen, witte peper, knoflook, ui en gember.
Bier en barbecue – de perfecte combinatie voor elke BBQ-liefhebber! Met Het Ultieme Bier- en BBQboek van Smokin' Flavours ontdek je hoe deze twee geweldige elementen samen kunnen komen om een heerlijke culinaire ervaring te creëren.
Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur. Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen ruim 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis!
Met deze rookmot giftbox heb je het ideale cadeaupakket. Met 5 verschillende soorten rookmot kan je alle smaken creëren die je wilt. Rookmot gebruik je bij het koud roken van je product, gebruik hiervoor een cold smoke generator.
Low & Slow BBQ is van oorsprong boven houtvuur en met rook garen. Dit duurt lang en daarom spreken we over langzaam gegaard. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, samen meer dan 60 jaar BBQ-ervaring, combineren in dit boek hun ruime ervaring met deze BBQ-tec
Vlees, het populairste ingrediënt op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je mee in de wereld van carnivoren. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 90 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan het perfecte stukje vlees.
Geeft een mooie milde smaak. Minder intens dan hickory en mesquite, maar iets zwaarder vergeleken met rookhout van fruitbomen.
Klein, groot, gevuld, deze burgerpers kan het allemaal. Hamburgerpers!
The real pink butcher paper, rechtstreeks uit de USA! Verpakking van 10 vellen a 61cm x 100cm.
Marineer je producten met deze hoge kwaliteit kwast gemaakt van hittebestendig siliconen.
Marineren van vlees gaat heel gemakkelijk met deze marinade spuit van Smokin' Flavours.
Bescherm je handen tijdens het koken met deze fijne gevoerde thermische handschoenen met siliconen grip.
De RVS braadschaal van Smokin’ Flavours mag zeker niet missen tussen al je BBQ-benodigheden. Deze schaal is perfect te gebruiken als serveerschaal, voor je groenten of je pulled pork in te bereiden.
Fruitige, zoete toon met een licht zuurtje. Doet het goed bij een zalmmoot en het roken van vis, maar denk ook eens een mooi stuk vlees of het roken van groenten!