Een klassieke Japanse Deba kan wel vergeleken worden met een koksmes, echter is deze dikker en zwaarder waardoor deze uitermate geschikt is voor het fileren en schoonmaken van vis.
Dankzij zijn slanke ontwerp is dit Japanse officemes buitengewoon geschikt voor het schillen van groenten en fruit, en voor allerhande kleine snijklusjes in de keuken.
Dankzij zijn slanke ontwerp is dit Japanse officemes buitengewoon geschikt voor het schillen van groenten en fruit, en voor allerhande kleine snijklusjes in de keuken.
Ervaar de topprestaties van het PAUDIN N1 Professioneel Japans Koksmes! Dit keukenmes van het populaire merk Paudin is ongeëvenaard in kwaliteit en design en jouw essentiële keukenpartner, geschikt voor alles van barbecueën tot fijne gastronomie.
Een uitbeenmes is een keukenmes met een flexibel lemmet. Hierdoor is het lemmet gemakkelijk te bewegen, wat ervoor zorgt dat het ideaal te gebruiken is om verschillende soorten vlees mee te ontbenen. Een uitbeenmes is ook zeer geschikt om huid, pezen of v
Een Chinese bijl, oftewel Chinees koksmes is de keuze van iedere Chinese chef. Het is een echt allround mes dat geschikt is voor nagenoeg iedere snijklus in de keuken. Ook is dit ruwe stoere mes is de ideale partner voor ieder BBQ’er.
Til je kookkunsten naar een hoger niveau met het PAUDIN N13 Universeel Hammes – waar vakmanschap, esthetiek en precisie samenkomen in één elegant snij-instrument. Dit 30 cm lange trancheermes is ontworpen voor soepele, moeiteloze bewegingen en maximale co
Met een PAUDIN broodmes kunt u gemakkelijk alle soorten brood snijden, zoals krokant gebakken brood maar ook stokbrood en zelfs toast is geen probleem. Maar ook zachtere deegwaren zoals bagels, casino wit en zelfs cake en gebakjes.
Een Santokumes is anders dan een standaard koksmes. Het lemmet is extra breed over de gehele lengte en loopt bijna aan het einde toe in een punt, waardoor het Santokumes zo makkelijk af rolt.
Een Nakiri mes is een klein groentebijltje dat in Japanse huiskeukens populair is. Omdat het normaal geslepen is (tweezijdig) kan iedereen hier goed mee snijden. Het belangrijkste kenmerk is de dikte van het lemmet, deze is namelijk heel dun.
Naast een goed koksmes heeft iedereen eigenlijk ook een wat kleiner fijner mes nodig voor het meer fijnere werk in de keuken. Zo een mes noemen professionals ook wel een officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente-
Deze messen zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij precisie nodig is. De kleinere varianten worden ook gebruikt als schilmes, daar waar de grotere officemessen heerlijk zijn voor de alle hand en spandiensten in de keuken.
Zeer scherp professioneel Vleesmes
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft.
Ideaal als cadeau met Kerst of Sinterklaas. Verpakt in mooie luxe geschenkdoos! Bestel nu deze 3-delige set en snij uren achter elkaar zonder zorgen en met veel plezier het lekkerste vlees, vis, gevogelte, groenten en kruiden!
Ontdek de PAUDIN NS5 Professioneel RVS Japanse Messenset, Net als zijn kleine broer de NS1 en zijn grote broer de NS7 een pareltje onder de messensets dankzij zijn unieke combinatie van hoogwaardig Duits carbonstaal en een esthetisch ingelaserd Damascus p
Ontdek de PAUDIN NS7 Professionele Messenset! Net als zijn kleine broertjes de NS1 en NS5 een parel onder de messensets dankzij zijn unieke combinatie van hoogwaardig Duits carbonstaal en een esthetisch ingelaserd Damascus patroon.
Onderdeel van de Universal-serie: een complete 7-delige set met hoogwaardig koolstofstaal en uniek damascus-patroon.
Elke set bevat de essentie voor de keuken: koksmes, broodmes, Santoku, officemes, schilmes, Nakiri en een vleesmes — verpakt in een luxe
Deze NT1 Professionele Messenset staat mooi in de keuken als accessoire met zijn schitterende pakkahouten handvat en mooi afgewerkte einddop met ingegraveerd logo. Het houten blok zorgt er ook nog eens voor dat de messen makkelijk voor het grijpen liggen
Dit exclusieve koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterrenchef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt. Van de keuken tot buiten bij de barbecue of het nu vlees, vis, groente of fruit is, wer
Met een PAUDIN Plume Luxe Broodmes kunt u gemakkelijk alle soorten brood snijden, zoals krokant gebakken brood maar ook stokbrood en zelfs toast is geen probleem.
Een Santokumes is anders dan een standaard koksmes. Het lemmet is extra breed over de gehele lengte en loopt bijna aan het einde toe in een punt, waardoor het Santokumes zo makkelijk af rolt.
Een Nakiri mes is een klein groentebijltje dat in Japanse huiskeukens populair is. Omdat het normaal geslepen is (tweezijdig) kan iedereen hier goed mee snijden. Het belangrijkste kenmerk is de dikte van het lemmet, deze is namelijk heel dun.
Deze messen hebben een lemmet van gemiddeld 8 tot 12,5 cm en zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij precisie nodig is. De kleinere varianten worden ook gebruikt als schilmes, daar waar de grotere officemessen heerlijk zijn voor de alle hand- en span
Mes van écht Damaststaal. Dit mes noemen de professionals ook wel een Officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente- en fruitmessen.