Dit aanzetstaal is gemaakt uit gehard RVS. Het ergonomische handvat is gemaakt van pakkahout en afgewerkt met het Paudin logo. Het metaal aan de onderkant van het handvat beschermd u tegen snijwonden tijdens het aanzetten.
Met het PAUDIN Premium Aanzetstaal haal je een topproduct in huis om al je messen, inclusief damascus messen, te slijpen. Dit aanzetstaal is voorzien van een speciale keramische diamant coating die je messen niet alleen recht, maar ook vlijmscherp houdt.
Dit exclusieve koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterren chef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt. Van de keuken tot buiten bij de barbecue of het nu vlees, vis, groente of fruit is, we
Dit Aziatische broodmes is vervaardigd uit gesmeed damaststaal. Tussen de 32 lagen damaststaal per zijde bevindt zich een kern van VG-10, waarmee je daadwerkelijk snijdt. Dit staal is, zeker voor rvs-begrippen, erg hard en kan vlijmscherp geslepen worden
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft. Daardoor is een vleesmes ook bij uitstek geschikt om alle soorten vlees te verwerken.
Zo'n mes noemen professionals ook wel een officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente- en fruit messen.
Naast een goed koksmes heeft iedereen eigenlijk ook een wat kleiner fijner mes nodig voor het meer fijnere werk in de keuken. Zo een mes noemen professionals ook wel een Officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente-
Van de keuken tot buiten bij de barbecue en of het nu vlees, vis, groente of fruit is, werkelijk alles wordt ermee gesneden. Dit koksmes is daarmee uitermate geschikt voor al uw snijwerk en mag zich met recht een echte Chef Knife noemen.
Een Chinese bijl, oftewel Chinees koksmes is de keuze van iedere Chinese chef. Het is een echt allround mes dat geschikt is voor nagenoeg iedere snijklus in de keuken. Ook is dit ruwe stoere mes is de ideale partner voor ieder BBQ’er.
Naast een goed koksmes heeft iedereen een Officemes, ook wel een universeel mes genoemd, nodig. Een Officemes heeft een lemmet van gemiddeld 8 tot 12,5 cm.
Deze messen zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij precisie nodig is. De kleinere varianten worden ook gebruikt als schilmes, daar waar de grotere officemessen heerlijk zijn voor de alle hand en spandiensten in de keuken.
Ben je een echte BBQ specialist en hou je van prime rib, ham of rosbief, dan is een fileermes een essentiële snijmachine voor het maken van uniforme stukken vlees. Door zijn lengte is hij zelfs perfect om bijvoorbeeld een grote watermeloen te halveren.
Een vleesmes is te herkennen aan het lange en smalle lemmet. Door de grote lengte kan er een lange rechte snijbeweging worden gemaakt wat mooie nette plakken geeft.
Een koksmes is het belangrijkste mes in het arsenaal van een echte sterren chef. Het is nagenoeg het enige mes dat voor alle takken van sport gebruikt wordt.
Met een PAUDIN broodmes kunt u gemakkelijk alle soorten brood snijden, zoals krokant gebakken brood maar ook stokbrood en zelfs toast is geen probleem.
Een Santokumes is anders dan een standaard koksmes. Het lemmet is extra breed over de gehele lengte en loopt bijna aan het einde toe in een punt, waardoor het Santokumes zo makkelijk af rolt
Zoek je een bijzonder cadeau voor een culinaire liefhebber of wil je je eigen keuken upgraden met een professioneel keukenmes? Ontdek dan het PAUDIN HP4 Professioneel Japans Nakiri Mes.
Een Officemes heeft een lemmet van gemiddeld 8 tot 12,5 cm. Deze messen staan bekend als groente- en fruitmessen en zijn geschikt voor alle snijklussen waarbij precisie nodig is. Een office mes is onmisbaar in het arsenaal van een echte sterren chef.
Naast een goed koksmes heeft iedereen eigenlijk ook een wat kleiner fijner mes nodig voor het meer fijnere werk in de keuken. Zo een mes noemen professionals ook wel een officemes of een universeel mes, maar in de volksmond staan ze beter bekend groente-
Hang uw (Paudin) messen op, op deze extra lange extreem sterke magneetstrip en hou uw messen scherp en georganiseerd. Een echte blijkvanger in uw keuken.
Deze schaar is vlijmscherp en ideaal om vlees, vis en gevogelte mee te knippen. Ook weet hij zijn weg rondom groenten en kruiden en is dus een echte allesknipper in de keuken. Hier houd het echter niet bij op.
Ooit afgevraagd met wat voor mes dat lange dunne vlijmscherpe mes is waarmee de sushi chef heel precies dunne plakjes zalm of tonijn snijdt? Dat mes is een Yanagiba, ook wel sashimimes genoemd, en is speciaal gemaakt voor het snijden van sashimi.
Een Yanagiba, ook wel sashimimes genoemd, is speciaal gemaakt voor het snijden van sashimi. Licht spottend spreek men ook wel eens van een “keuken-katana”
Een klassieke Japanse Deba kan wel vergeleken worden met een koksmes echter is deze dikker en zwaarder waardoor deze uitermate geschikt is voor het fileren en schoonmaken van vis. Door het gewicht snijd dit mes vlekkeloos door graten en kraakbeen en ondan