De kookplaten van de OFYR kookeenheden lopen iets omlaag richting het midden. Wanneer de kookplaten verwarmd worden, zal het midden nog iets verder omlaag zakken.
Ontdek de krachtige smaakexplosie van onze unieke all-purpose rub, speciaal ontwikkeld om elk soort vlees te transformeren in een culinaire ervaring.
De ultieme smaakmaker voor allerlei soorten vis. Of het nu gaat om visfilets van de plank, flame-grilled zalm of hele vis, garnalen en coquilles, of zelfs gefrituurde vis & meer.
Mild paprika pittig sambal: ten opzichte van de andere sambals speelt paprika de hoofdrol. Geschikt als dipsaus, delicatesse op een boterham met pindakaas, rijsttafel, vlees, kip en visgerechten. Deze sambal is niet pittig!
Deze handschoenen zijn speciaal ontwikkeld om het hanteren van gietijzeren Dutch Oven en smeedijzeren pannen te vergemakkelijken en bieden betrouwbare bescherming rond de barbecue en vuurplaats.
De robuuste vuurbron voor elke Bricknic. Biedt stabiele, langdurige warmte voor perfecte gerechten. Eenvoudig in gebruik en ideaal in combinatie met de Bricknic Cooking Brick.
De RVS rolladepennen van het merk Westmark helpen u om een goed handgeknoopte rollade te kunnen maken.
Bij Dirty Jack draait alles om kwaliteit. Deze kookdoek is speciaal ontworpen om het koken en barbecueën makkelijker en veiliger te maken. Waar gewone theedoeken alom gebruikt worden, heeft Dirty Jack ‘de kookdoek’ ontwikkeld, een dubbeldikke variant die
Butcher paper is zo geformuleerd dat het vocht vasthoud, maar toch ademt. In plaats van aan het stomen ben je dus echt Low & Slow aan het garen en/of roken. Dit zorgt ervoor dat je een mooie bark en kleur op je vlees creëert zonder dat het uitdroogt.
Croix Valley Original Bloody Mary Rim Salt is de perfecte aanvulling op elke pittige Bloody. Omrand op het glas, of toegevoegd aan de drank voor extra kruiden.
Croix Valley Original Bloody Mary Rim Salt is de perfecte aanvulling op elke Bloody. Omrand op het glas, of toegevoegd aan de drank voor extra kruiden.
Croix Valley Carolina Style Barbecue Sauce viert de tradities van Southern Carolina BBQ, bekend om hun op mosterd gebaseerde sauzen met de perfecte balans tussen pittig en zoet.
Met de zoetheid van gerijpte bramen en de subtiele rokerigheid van zongedroogde ancho chiles zijn de smaken van deze saus ongeëvenaard!
Een traditionele Buffalo smaak met krachtige knoflook.
Croix Valley Carolina BBQ Dry Rub viert de tradities van Southern Carolina BBQ, bekend om zijn perfecte balans tussen pittig en zoet. Geweldig op alle soorten varkensvlees, maar ook zeker op kip en groenten.
Geweldig met ribben, kip, rundvlees, varkensvlees en nog veel meer.
Croix Valley's All Meat BBQ Dry Rub is ontworpen om de beste smaken naar voren te brengen in een low&slow bbq sessie. Zoals de naam al zegt, past deze kruidenmix bij alle soorten vlees
Croix Valley’s Garlic Barbecue Booster is het meest veelzijdige product in de gehele Croix Valley familie van producten. De Garlic BBQ Booster is een rub & seasoning voor alle doeleinden, perfect voor rundvlees, kip, varkensvlees, vis, groenten, en meer.
De Kosmos Q Cow Cover is een rijke rub, welke ontwikkeld is voor rundvlees. De kenmerkende smaken van chilipepers, knoflook, ui, suiker en paprika herken je in deze heerlijke kruidencombinatie. Waardoor de beste smaken in je vlees naar boven komen.
In Vietnam geteelde zwarte peper met een houtachtig, warm smaakpallet. Met zijn pittige, kruidige smaak is deze peper ideaal voor rood vlees, vette vis, aardappelpuree, gerechten met tomaten, linzen of kool.
Roze steenzout uit het Andesgebergte wordt gewonnen op een hoogte van meer dan 3000 meter, uit zoutafzettingen die enkele miljoenen jaren oud zijn.
De rode peper is de trots van Kampot en wordt met de grootste zorg bes per bes geoogst, zodat enkel de volledig rijpe exemplaren geplukt worden. Het resultaat is een betoverende, fruitige rode peper met citrustoetsen die een uitzonderlijke en langdurige s
Wist je dat witte peperbolletjes eigenlijk de kern van de peperbes zijn? Wanneer ze volledig rijp zijn, worden de felrode bessen geplukt en geweekt in water, waarna het buitenste vruchtvlees voorzichtig verwijderd wordt.